€ 55,00 PP
Menu van de maand
REEPATÉ MET VIJGENCONFITUUR
FIJN WILDPATÉ VAN REE, GESERVEERD MET EEN VLEUGJE VIJGENCONFITUUR EN WARME BRIOCHETOAST
***
DÉLICAT PÂTÉ DE CHEVREUIL SERVI AVEC UNE TOUCHE DE CONFITURE DE FIGUES ET TOAST BRIOCHÉ TIÈDE
FAZANTFILET OP BOSCHAMPIGNONS
FILET VAN FAZANT, GESERVEERD OP EEN BEDJE VAN BOSCHAMPIGNONS, AFGEWERKT MET EEN SAUS FINE CHAMPAGNE EN
HUISGEMAAKTE ‘LIS’-KROKETTEN
***
FILET DE FAISAN , DÉPOSÉ SUR UN LIT DE CHAMPIGNONS DES BOIS, NAPPÉ D’UNE SAUCE FINE CHAMPAGNE ET
ACCOMPAGNÉ DE CROQUETTES ‘LIS’ MAISON
ABRIKOZENTAART MET LIMOENIJS
TARTE À L’ABRICOT ET GLACE AU CITRON VERT
OF
IRISH COFFEE